• Kreativitet

  Kreativitet

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Engagement

  Engagement

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fagligt Fokus

  Fagligt Fokus

  - Et gymnasium med mange muligheder

 • Fordybelse

  Fordybelse

  - Et gymnasium med mange muligheder

Werder

Traditionen tro har Hjørring Gymnasium igen i år haft besøg af tyske elever og lærere fra Ernst Haeckel Gymnasium i Werder. Werder1.jpg

Eleverne har deltaget i den daglige undervisning, hvilket gjorde stort indtryk på dem: ”Alles ist hier viel besser als in Deutschland”.

Også en af skolens stolte traditioner, ”Les Lanciers”, faldt i god jord hos vore tyske gæster – faktisk så god at de nu overvejer dansen som en del af programmet til deres eget ”Abiball” til sommer. Udover at få indblik i det danske skolesystem har eleverne og deres lærere også besøgt forskellige seværdigheder i det nordjyske. En heldagstur rundt i Vendsyssel bød blandt andet på Bangsbo Bunkermuseum i Frederikshavn, kunstmuseum samt vandretur til Grenen i Skagen og slutteligt et (obligatorisk!) besøg hos det Blå Ishus i Tversted, hvor der til tyskernes store overraskelse måtte køre biler på stranden.

På de danske elevers initiativ blev genbesøget afsluttet med fælles hygge på gymnasiet, hvor vi sammen så billeder fra et yderst vellykket genbesøg efterfulgt af fælles spisning på Bone’s. De tyske gæster kunne rejse hjem med kufferten fuld af gode oplevelser og ikke mindst en håndfuld danske gloser, som de på engageret vis havde tillært sig i løbet af ugen: ”Tak for mad”, ”det var hyggeligt”, ”vi ses”.